Nóra-Hálózat és Közvetlen Értékesítők Szövetségének együttműködése

A Közvetlen Értékesítők Szövetsége 2014-ben vállalkozás indítását támogató programokkal vesz részt a Nóra-Hálózat és a Jól-lét Alapítvány munkájában.

Mi a Nóra-Hálózat?

A Nóra-háló az első országos, független munkaerő piaci szakmai hálózatként a nők képességeinek és tehetségének érvényesülését, a munkaerő piaci esélyegyenlőség megteremtését segíti. A hálózat ötlet- és projektgazdája a JÓL-LÉT Alapítvány, amely a női munkavállalás egyenlő esélyeinek megteremtéséért több mint egy évtizede dolgozik Budapesten, és működteti állandó díjmentes tanácsadói szolgáltatását.

A 2013 szeptemberében induló, 24 hónapos Nóra-Hálózat projekt célja a kisgyermekes nők támogatása a sikeres életpálya kialakításában, tudatosságuk, ön- és jogérvényesítési képességeik fejlesztése, a munkáltatók munka és magánélet egyensúlyát szem előtt tartó szervezeti gyakorlatainak erősítése.

A gyermekvállalást követő gondozással töltött évek után munkát kereső nők 2014-től az ország tíz városában számíthatnak a tucatnyi civil szervezet összefogásából alakult Nóra-hálózat segítségére.

link: jol-let.com