Kik a Közvetlen Értékesítők Szövetségének tagjai?

A Közvetlen Értékesítők Szövetségének tagszervezetei olyan közvetlen értékesítő cégek, melyek elfogadják és segítik a Szövetség célkitűzéseit, valamint elfogadják a Közvetlen értékesítés Etikai Kódexét.

A szövetségi tagság a fogyasztónak és a közvetlen értékesítőknek egyaránt fokozott biztonságot jelent. Hiszen a tagcégek – a jogszabályi előírásokon túlmenően is – a szövetség Etikai Kódexének szellemében járnak el. Ha pedig a fogyasztónak olyan problémája adódna, amelyet nem tud közvetlenül a termékforgalmazóval vagy az általa képviselt céggel rendezni, akkor a szövetség Etikai Bizottságához fordulhat, ahol készséggel segítenek neki.

A KÉSZ tagszervezetei jelentős támogatást nyújtanak egyesületeknek, alapítványoknak, hátrányos helyzetű és rászoruló embereket támogatva, valamint társadalmi felelősségvállalás programjaikon keresztül támogatják az élsportot, kórházakat, kulturális- és egészségügyi programokat. Mindemellett komoly szerepet játszanak a társadalmi célú mozgósításban is, hiszen a tagszervezeteken keresztül több százezer embert érünk el.

Taglista

Tagjelöltek